Om oss

Vi vill passa på att hälsa dig välkommen till oss och tycker att det är väldigt trevligt att du hittade hit.
På Restaurang Kungstorget i Göteborg serverar vi vällagad mat med svenska smaker samt klassisk husmanskost som tillagas med en rejäl nypa kärlek och omsorg – så som mamma gjorde förr i tiden.

Kungstorget är en mötesplats för människor att umgås på. Här sitter man tillsammans med familj och vänner i en trevlig atmosfär, där man äter och dricker gott. I bakgrunden hörs gamla godingar genom högtalarna som framförs i moderna jazziga toner.
Interiör, mat och musik samverkar väl för att skapa en trevlig upplevelse.

På morgnarna står Ann-Katrin Roos, lunchansvarig sedan 17 år, vid grytorna och gör det hon älskar oerhört mycket, nämligen att laga läckert god mat. Hon har etablerat oss på Göteborgs lunchkarta som en av de bästa och populäraste i stan och vi är väldigt glada att få arbeta med henne. Det är få förunnat att ha en sådan medarbetare i så många år.

Önskar du slinka in efter lunch, äta något enkelt, ta ett glas vin eller dricka en härlig krämig cappuccino är det bara att kliva in. Vid den tiden på dygnet har vi en Bistromeny med enklare varmrätter, sallader, smörrebröd m.m.

Från kl. 17:00 står Kenneth Johnsson (köksansvarig under middagstid) tillsammans med kollegorna vid spisen och lagar en ljuvlig middag.
Vår goda mat ackompanjeras av olika viner från bl.a. nya världen. I menyerna kan du läsa om dofter, smaker, druvor, rekommendationer m.m.

Restaurang Kungstorget finns på Kungstorget nr. 7, mittemot anrika Stora Saluhallen och med närhet till det mesta inom Vallgraven. När du vill äta vällagad mat är du välkommen att höra av dig till oss eller slinka in när du har vägarna förbi. Oavsett vilket ser vi framemot ditt besök!

Med vänliga hälsningar
Vi på Kungstorget